Over Clearlogic

Clearlogic is een gevestigde naam in de webdevelopment markt sinds 1999. We hebben vele websites, e-commerceoplossingen, databaseoplossingen, intra- en extranetoplossingen gecreƫerd en standaardproducten op de markt gebracht. Hierbij stond altijd de vraag van de opdrachtgever centraal. Bij iedere opdracht streven we naar de beste kwaliteit, heldere communicatie en creatieve ontwerpen en oplossingen. Daarnaast zijn we punctueel in de breedste zin van het woord; dit uit zich in het op tijd opleveren van het (deel)product, het binnen budget blijven zoals afgesproken en het voldoen aan uw vraag en het liefst een stapje meer. Dit alles bij elkaar samen met onze gepassioneerde en ervaren medewerkers zorgt ervoor dat we erg vakkundig zijn, zoals u van ons mag verwachten.

Historie

Hoe wij zijn begonnen als klein bedrijf.

Sinds onze start in 1999 is er veel veranderd in onze markt en bij Clearlogic. We zijn uitgegroeid tot een volwassen speler in de markt door het maken van moderne oplossingen.

Meer informatie..

Kwaliteit

Een belangrijke eigenschap van ons.

Een van de redenen dat onze klanten zo tevreden zijn is de kwaliteit van oplossingen. Ieder traject weer streven wij naar de beste kwaliteit.

Meer informatie..

Vakkundig

Wij verstaan ons vak en spreken de taal.

Volgens Clearlogic is vakkundig meer dan goed zijn in je vak. Het is ook de communicatie met klanten, de antwoorden op de vraagstukken en de service die je verleent.

Meer informatie..