Historie

Clearlogic is in 1999 gestart onder de naam IT-Ernity en ontwikkelt sindsdien professionele, resultaatgerichte oplossingen voor bedrijven en instellingen op het gebied van internet, software, online communicatie, reclame en marketing.

IT-Ernity maakte door de jaren heen een gestage groei door en kende twee takken, High-end Solutions en Internet Services.
IT-Ernity Internet Services groeide hard door autonome groei en overnames. De afgelopen jaren groeide ook IT-Ernity High-end Solutions uit tot een volwassen organisatie die bewezen heeft goede en kwalitatieve oplossingen te kunnen bieden.

In 2012 is besloten om IT-Ernity High-end Solutions een eigen identiteit te geven om zich op deze manier sterker te kunnen profileren in de markt. Onder de nieuwe naam Clearlogic leveren we de kwalitatieve vertrouwde diensten, producten en service die onze klanten gewend zijn van ons. Duidelijk en logisch.

Informatie aanvragen

U wilt graag informatie bij ons opvragen? Dat kan via het onderstaand telefoonnummer. Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse!

+31 (0) 88 00 749 60