Kwaliteit

Clearlogic heeft als doel de beste kwaliteit te leveren aan al haar klanten. Daarbij is het belangrijk dat onze prestaties op een lijn liggen met uw wensen en verwachtingen. Ons motto is dan ook: "Uw belang is ons belang!". Daarmee geven we aan dat we meer zijn dan alleen een leverancier. Investeringen mogen wat ons betreft nooit tot kosten verworden. Het geld dat u uitgeeft aan onze oplossingen, moet u dubbel en dwars terugverdienen. Wij richten ons daarom niet alleen op uw wensen, maar kijken ook naar die van รบw klanten en/of doelgroep.

Wat ons team kenmerkt is de vastberadenheid om ook complexe vraagstukken te willen oplossen. Hoe ingewikkelder, hoe uitdagender. Technisch is alles mogelijk en wij gaan net zo lang door tot dit ook vertaald kan worden in een praktisch uitvoerbare oplossing.

Omdat we uw bedrijfsprocessen in hun totaliteit bekijken, kan het soms zijn dat we in onze voorstellen iets verder gaan dan uw oorspronkelijke vraag. Zonder aan luchtfietserij te doen trouwens. Wij houden onze oplossingen graag realistisch en functioneel.

We maken gebruik van verschillende databases om de beste oplossing voor u te realiseren. Databases als MSSQL, Oracle, MySQL, Progress en programmeertalen als ASP.NET, Java, Javascript, XML, C#, PHP, Ajax, Perl, etc. behoren tot de door ons beproefde mogelijkheden.

Informatie aanvragen

U wilt graag informatie bij ons opvragen? Dat kan via het onderstaand telefoonnummer. Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse!

+31 (0) 88 00 749 60